Na začetek...  |   Ponudba nepremičnin  |   Podjetje CIC  |   Kontakti  
Stanovanja
Hiše
Parcele
Vikendi
Poslovni prostori
Garaže
Vpis oglasa

031 359 725

 

 

 


PROSTORNO STANOVANJE Z VELIKO TERASO PREDPROSTOR V UPORABI SAMO TEGA STANOVANJA POGLED IZ DNEVNE SOBE V SPALNICO MANJŠI BALKON Z VHODOM V SPALNICO IN DNEVNO SOBO
DNEVNI PROSTOR Z IZHODOM NA TLAKOVANI DEL TERASE TRAVNATI DEL TERASE
S POGLEDOM NA VZHODNO STRAN IN ZAHODNO STRAN
 Podrobnosti oglasa
Prodaja:
Lokacija: LJ. CENTER
Objekt: Stanovanje- 2-sobno
Regija: LJ-mesto
Upravna enota: Lj. Center
Energ. razred: D (60 - 105 kWh/m2a)

175,2 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2004, 3/4 nad., Prostorno stanovanje z veliko teraso, v urejenem, manjšem stanovanjskem bloku, na dobri lokaciji. Predprostor, velika dnevna soba z jedilnico in kuhinjo, kopalnica, spalnica z izhodom na balkon-loggio-V lega. Dnevni prostor ima izhod na 108 m2 veliko teraso z lepim razgledom na okolico. Del terase je tlakovan, drugi del je travnat, z že rastočim okrasnim drevjem in grmičevjem. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba v spodnjem delu stavbe, nekaj korakov oddaljenih od hišnega dvigala, prodamo. Cena: 374.000,00 EUR


Dodaten opis: 

Komfortno stanovanje z lepo izrabljenimi, velikimi, svetlimi prostori, ki dajejo prijeten, pozitiven občutek.

Enkratna terasa ponuja jutranje pitje kave pod dopoldanskim soncem, ki vzhaja iz smeri Golovca, ob ptičjem petju, ki se sliši z že rastočih dreves na terasi, opazovanje sončnega zahoda v smeri Triglava ter večerno sproščanje in počitek ter druge možnosti za vas ali vaše hišne ljubljenčke. Brez velikh naporov in skrbi si lahko privoščite vzdrževanje vašega intimnega koščka narave kljub vaši zaposlenosti  ali starejšim letom.

Prostori niso bili nikoli stalno vseljeni in zaradi odsotnosti lastnika minimalno uporabljeni in so v zelo dobrem stanju.

Stanovanje se nahaja blizu narave  in drugih zelenih površin ter vse potrebne infrastrukture,občutek varnosti pa daje bližina UKC in drugih bolnišnic.

Prijazen pozdrav in na svidenje na ogledu.

Kontaktni podatki
CIC d.o.o.
Ul. 1. junija 7, 1420 Trbovlje


Telefon:  031/359-725  
Izdelava spletnih strani: TurboSIST