Na začetek...  |   Ponudba nepremičnin  |   Podjetje CIC  |   Kontakti  
Stanovanja
Hiše
Parcele
Vikendi
Poslovni prostori
Garaže
Vpis oglasa

031 359 725

 

 

 


LEPO  UREJENA PARCELA
S TLAKOVANIM DVORIŠČEM OKRASNIM DREVJEM , GRMIČEVJEM ZELO VELIKA, SVETLA DNEVNA SOBA
S KAMINOM PREHODOM V JEDILNICO IZHODOM NA VELIK BALKON
Z LEPIM RAZGLEDOM
 Podrobnosti oglasa
Prodaja:
Lokacija: TRBOVLJE, GORNJI DEL MESTA, MIRNA LOKACIJA
Objekt: Hiša- Samostojna
Regija: Zasavska
Upravna enota: Trbovlje
Energ. razred: E (105 - 150 kWh/m2a)

280 m2, samostojna, zgrajena l. 1981, 583 m2 zemljišča, K+P+M, kvalitetno grajena, prostorna, medetažna hiša na koncu urejenega naselja individualnih hiš. lepa, mirna sončna lega, dvignjena nad mestni hrup, z lepim odprtim razgledom. na zadnji strani parcela že meji na zeleni pas neposredna bližina narave že vabi na lepe sprehode. hišo obdaja primerno velika ograjena, lepo urejena parcela s tlakovanim dvoriščem, zelenicami in skrbno izbranim okrasnim drevjem in omogoča sproščujoče preživljanje časa na prostem, obenem pa je dovolj prostora za parkiranje, prodamo. Cena: 154.000,00 EUR


Dodaten opis: 

PRED OČMI SKRIT GLAVNI VHOD VODI V PRITLIČNE  PROSTORE, KJER JE POLEG POMOŽNIH TEHNIČNIH PROSTOROV TUDI MAJHNA BIVALNA ENOTA.. PO NOTRANJEM, IZ MASIVNEGA LESA NAREJENEM NOTRANJEM STOPNIŠČU PRIDEMO V DNEVNI DEL V VISOKEM PRITLIČJU, V KATEREM JE VELIKA, SVETLA DNEVNA SOBA S KAMINOM, KI SE NADALJUJE V JEDILNICO IN KUHINJO TER IMA IZHOD NA VELIK, SONČEN BALKON Z LEPIM, ODPRTIM RAZGLEDOM NA OKOLICO.

BIVALNI PROSTORI, S SPALNICAMI, OTROŠKIMI SOBAMI OZIROMA SOBAMI ZA DRUGE NAMENE V ZGORNJIH DVEH MEDETAŽAH OMOGOČAJO IZPOLNITEV VSEH PROSTORSKIH ŽELJA, .MEDETAŽNA GRADNJA DAJE NOTRANJOSTI ZANIMIVOST IN VEČJO RAZGIBANOST. KOPALNICE IN STRANIŠČA SO PO HIŠI RAZPOREJENA TAKO, DA JE TUDI V TEM SMISLU ZADOVOLJENO VSEM POTREBAM. NOTRANJA  ZASNOVA STAVBE OMOGOČA TUDI PREUREDITEV PROSTOROV PO LASTNIH ŽELJAH.

LEPO UREJENA, DOVOLJ VELIKA, PARCELA Z UREJENIM DOVOZOM NA  LEPI, MIRNI, SONČNI LEGI. ROSTORNA, KVALITETNA MEDETAŽNA Z ZANIMIVO NOTRANJOSTJO, KI DOPUŠČA TUDI VELIKO MOŽNOSTI PREUREDITVE  PO VAŠIH POTREBAH.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED, KI VAM BO POLEPŠAL, MOREBITEN NAKUP PA POLEPŠAL ŽIVLJENJE.

PRIJAZEN POZDRAV.

Kontaktni podatki
CIC d.o.o.
Ul. 1. junija 7, 1420 Trbovlje


Telefon:  031/359-725  
Izdelava spletnih strani: TurboSIST