Na začetek...  |   Ponudba nepremičnin  |   Podjetje CIC  |   Kontakti  
Stanovanja
Hiše
Parcele
Vikendi
Poslovni prostori
Garaže
Vpis oglasa

031 359 725

 

 

 


sperdnja stran pogled od strani zadnja stran z glavnim vhodom in dvema garažama parkirišče za nekaj avtomobilov
kvalitetna oprema in stavbo pohištvo ohranjeno velika, svetla dnevna soba
teraso z lepim odprtim razgledom na Izlake in še dlje ter na sprednjo stran parcele
prva kopalnica in druga
 Podrobnosti oglasa
Prodaja:
Lokacija: TROJANE, OKOLICA NASELJE IZLAKE
Objekt: Hiša- Samostojna
Regija: LJ-okolica
Upravna enota: Domžale
Energ. razred: D (60 - 105 kWh/m2a)

270 m2, samostojna, zgrajena l. 1987, 491 m2 zemljišča, P+1+2+M, lepa, moderno zasnovana, medetažna hiša na najlepši lokaciji v urejenem naselju podobnih hiš, arhitekturno premišljeno zasnovana in grajena iz kvalitetnih materialov. stavbo odlikujejo veliki odprti prostori, ki pozitivno vplivajo na dobro bivalno počutje. stavbno pohištvo je niz kvalitetnega masivnega lesa, prav tako tudi stanovanjska oprema, ki se nahaja v hiši. stavba ni bila nikoli stalno naseljena, uporabljena s strani lastnikov-zdomcev le povprečno trideset dni na leto, prodamo. Cena: 189.000,00 EUR


Dodaten opis: 

HIŠA JE ZASNOVA KOT KOMFORTNA DRUŽINSKA.

S TEHNIČNIMI PROSTORI, LETNO KUHINJO, MANJŠO IN VEČJO SOBO, KI SETRENUTNO UPORABLJA ZA  REKREACIJSKO AKTIVNOST TER WC-jem V NIZKEM PRITLIČJU, Z IZHODOM NA PREDNJI DEL LEPE TRAVNATE PARCELE.

PROSTORI SO PO NOTRANJOSTI POVEZANI S STOPNIŠČEM IZ MARMORNATE PODLAGE,  Z DNEVNO -BIVALNO MEDETAŽO Z VELIKO DNEVNO SOBO, Z JEDILNICO IN KUHINJO TER VELIKO, POKRITO TERASO S ČUDOVITIM RAZGLEDOM TER SOBO Z VELIKIM BALKONOM,  VELIKO, LEPO UREJENO KOPALNICO TER POSEBNIM WC-jem ZA GOSTE.

GORNJO BIVALNO MEDETAŽO SESTAVLJAJO SPALNI PROSTORI IN KOPALNICA.

HIŠA S SVOJO ZASNOVO IN PROSTOSKO ODPRTOSTJO DAJE  MOŽNOSTI ŠE DODATNIH PREUREDITEV PO SVOJIH ŽELJAH.STAVBA  LEŽI NA ENKRATNI SONČNI LEGI S ČUDOVITIM , ODPRTIM RAZGLEDOM NA NASELJE IN BLIŽNJO TER DALNJO OKOLICO.

V NASELJU JE OSNOVNA ŠOLA, TRGOVINI, TENIŠKA IGRIŠČA IN DRUGE MOŽNOSTI ZA REKREACIJO TER AVTOBUSNE POVEZAVE.

HIŠA JE IDEALNA ZA OSEBE, KI SO VSAKODNEVNO VEZANE NA LJUBLJANO. OB NORMALNIH PROMETNIH RAZMERAH, STE ZARADI BIŽINE AVTOCESTE LAHKO V PRESTOLNICI V DOBRIH DVAJSETIH MINUTAH.

PO NAPORNEM DELOVNEM DNEVU V MESTNEM VRVEŽU, PA SE LAHKO SPROSTITE V MIRNI OKOLICI, NA VRTU HIŠE ALI PA GRESTE NA SPREHOD ALI IZLET V NARAVO, KI MEJI NA NASELJE.

Kontaktni podatki
CIC d.o.o.
Ul. 1. junija 7, 1420 Trbovlje


Telefon:  031/359-725  
Izdelava spletnih strani: TurboSIST